Baklava

Magyarul  

Baklava

Recipe source: Lila Füge Blog
http://lilafuge.hu/baklava_7/
Since this recipe is in Hungarian, You can find a basic but handy vocabulary here to figure out what kind of ingredients you need.

The first Baklava I’ve ever baked. It’s a great recipe and easy to vary with different nuts. Next time I’will try with walnut.

Make sure that you will have enough syrup to cover the top of the filo sheets as well and you can treat yourself a yummy, juicy Oriental dessert.

 

Do you like this recipe?
Follow the Holy Whisk Blog on Facebook, Instagram and Twitter
to be the first who read the latest blog posts.

img_2547

• • •

 

Baklava

Recept forrása: Lila Füge Blog
http://lilafuge.hu/baklava_7/

Az első Baklava amit valaha sütöttem. Nagyszerű recept és könnyű varriálni különféle magvakkal. Legközelebb dióval fogom kipróbálni.

Javaslom, hogy hagyj elegendő szirupot a réteslapok tetejének beborításához, így egy fincsi, szaftos Keleti desszerttel örvendeztetheted meg magad.

 

Tetszett a recept?
Kövesd a Holy Whisk Blog Facebook, Instagram valamint Twitter oldalát,
és értesülj Te elsőként a legújabb blog posztokról.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s