Coq au vin

Magyarul  ⇣ 

Coq au vin

Recipe source: Street Kitchen Blog
http://streetkitchen.hu/2015/11/16/vorosboros_csirke_coq_au_vin
Since this recipe is in Hungarian, You can find a basic but handy vocabulary here to figure out what kind of ingredients you need.

Chicken with red wine is one of the best things on Earth.

The special flavoured, silky sauce, the meat which is soft as butter… and those awesome mushrooms! I’m a big fan of them but I’ve never eat as delicious button mushrooms as these ones, so honestly that was the best part of this dish for me!

Nowadays I make the mash with double cream instead of butter+milk and use my hand  mixer on low speed because it makes the mash smooth at the same time.

 

Do you like this recipe?
Follow the Holy Whisk Blog on Facebook, Instagram and Twitter
to be the first who read the latest blog posts.

• • •

 

Coq au vin

Recept forrása: Street Kitchen Blog
http://streetkitchen.hu/2015/11/16/vorosboros_csirke_coq_au_vin

A vörösboros csirke az egyik legnagyszerűbb találmány a Földön.

A különleges ízű, selymes szaft, a vajpuha hús…. és azok a gombák! Gomba rajongó vagyok, de még sohasem ettem ilyen ízletes mini csiperkéket mint ezek, őszintén megvallva számomra ez volt a fogás lehető legjobb része!

Manapság a krumplipürét sűrű főzőtejszínnel készítem vaj+tej helyett és a kézi mixerem segítségével, alacsony fokozaton kevertem, mivel ez egyúttal egyenletessé is teszi a pürét.

 

Tetszett a recept?
Kövesd a Holy Whisk Blog Facebook, Instagram valamint Twitter oldalát,
és értesülj Te elsőként a legújabb blog posztokról.

Advertisements

One Comment Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s