Guinness Shepherd’s pie

Magyarul  

Guinness Shepherd’s pie

Recipe source: RozéKacsa Blog
http://rozekacsa.blog.hu/2017/02/23/krumplipure_rozsakkal_sult_soros_csulokragu
Since this recipe is in Hungarian, You can find a basic but handy vocabulary here to figure out what kind of ingredients you need.

This dish was one of the best result of my recipe tests. Next time I’ll have to make double or triple quantity, because I’m not able to stop eating this.

I’m so happy that I’ve chosen Guinness, because it’s great when you have a nice cold pint, but it does wonders for the meat. If you can imagine the savoury pork knuckle meat together with this rich beer… probably you are already on your way to the nearest shop to get the ingredients.

I’ve used piping tips to cover the stew base with mash roses and put the ceramic dish into the oven till the mash became a bit golden brown at some parts, and in the meantime I enjoyed the leftover cold beer.

 

Do you like this recipe?
Follow the Holy Whisk Blog on Facebook, Instagram and Twitter
to be the first who read the latest blog posts.

IMG_5163

• • •

Guinness-es pásztorpite

Recept forrása: RozéKacsa Blog
http://rozekacsa.blog.hu/2017/02/23/krumplipure_rozsakkal_sult_soros_csulokragu

Ez a fogás volt az egyik legnagyszerűbb eredménye a recept tesztjeimnek. Következő alkalommal két-háromszoros mennyiséget fogok készíteni, mert valahogy nem tudom abbahagyni az evést ha ez van terítéken.

Boldog vagyok, hogy a Guinness-re eseett a választásom, mert jó dolog, hogyha egy pohár hideg sör van előtted, de egész egyszerűen csodákat művel a hússal is. Ha el tudod képzeli az ízletes csülökhúsnak és ennek a gazdag ízvilágú sörnek a találkozását… akkor már biztosan úton vagy a legközelebbi boltba, hogy beszerezd a hozzávalókat.

Habnyomófejeket használtam a krumplipüréhez, hogy beborítsam vele a szálaira szedett szaftos, húsos alapot, majd a kerámia tálat visszatoltam a sütőbe, hogy a krumplipüré egyes részei szép aranybarnára süljenek, amíg ezt vártam, a maradék hideg sör társaságában múlattam az időt.

 

Tetszett a recept?
Kövesd a Holy Whisk Blog Facebook, Instagram valamint Twitter oldalát,
és értesülj Te elsőként a legújabb blog posztokról.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s