ABOUT

Welcome to the Holy Whisk blog!

I’m Réka, 26 years old and married. My story started in Hungary, then I lived in Sweden and I currently write from the UK. I cook almost every day for my husband and myself and I try to bake something once a week. I would be happy to share my experiences and the yummy stuff with You if you’re interested in cooking, need some inspiration or just want to read about mouth-watering food. You are at the right place to make your dishes come true!

I think if you have no studies or experience in cooking (like me), the best way to learn is to try some great recipes from famous food bloggers and chefs, then you can create your own version of a batter, cream filling, glaze, seasoning or marinade. That’s how the Holy Whisk Blog works: you will find recipe tests with the original source and my own recipes as well. I won’t judge any recipe, this blog is not about rating the creativity of bloggers and chefs, but I will honestly share with You, if I change anything on the original recipe.

I write my posts in English and in Hungarian to make sure, all of my friends, followers and visitors will be able to read my experiences, tips and methods.

If I collaborate with other bloggers or do test on any product, you will find the link  of the partner blog or company in the blog post, because I would like to let you know if I find premium ingredients or meet with talented minds.

Thank You for being here, I hope you will enjoy my posts and pictures. If you have any questions or any ideas how we can collaborate, please feel free to send an e-mail here.

 

With love:
img_4866rofff

 

Gravatar

 

Üdvözöllek a Holy Whisk blogon!

Réka vagyok, 26 éves vagyok, házas. A történetem Magyarországon kezdődött, majd éltem Svédországban és jelenleg az Egyesült Királyságból írok. Szinte minden nap főzök a férjemnek illetve magamnak és igyekszem hetente egyszer sütni is valamit. A tapasztalataimat és a finomságokat szívesen megoszanám Veled is, ha érdeklődsz a főzés iránt, szükséged van némi inspirációra, vagy csak nyálcsorgató ételekről olvasgatnál. Jó helyen jársz!

Azt gondolom, hogyha nincsenek a főzéssel kapcsolatos tanulmányaid illetve tapasztalataid (ahogy nekem), a legjobb módja a tanulásnak, hogy recepteket próbálsz ki híres bloggerektől és séfektől és amint tudod mi merre hány centi, már megalkothatod a saját piskótatésztád, krém tölteléked, bevonatod, fűszerkeveréked vagy pácod. A Holy Whisk Blog is így működik: találni fogsz recept teszteket az eredeti forrással és persze a saját receptjeimet is. Nem fogok ítéletet mondani az egyes receptek felett, hiszen ez a blog nem arról szól, hogy bloggerek és séfek teljesítményét, kreativitását pontozzam, de őszintén megosztom majd Veled, ha bármit is változtattam az eredeti recepten.

A posztjaimat angol és magyar nyelven írom, hogy az összes barátom, követőm és látogatóm képes legyen olvasni a tapasztalataimról, tippjeimről és módszereimről.

Amennyiben együttműködöm más bloggerekkel vagy tesztelek egy terméket, a partner blog vagy termék linkjét megtalálhatod majd a posztban, mivel szeretném Veled is megosztani, amennyiben egy kiváló alapanyagot találok vagy tehetséges emberekkel találkozok.

Köszönöm, hogy itt vagy, remélem, hogy tetszenek a posztok és a képek. Amennyiben kérdésed lenne, vagy van egy jó ötleted, hogyan alkothatnánk valamit közösen, ne habozz: küldj nekem e-mailt itt.

Szeretettel:
img_4866rofff